Ga naar hoofdinhoud

Daimler Truck CFO Jochen Goetz overleden

Daimler Truck maakt melding van het overlijden van haar Chief Financial Officer (CFO) Jochen Goetz. Hij werd slechts 52 jaar. Goetz overleed plotseling en onverwacht na een tragisch incident, afgelopen zaterdag.

Jochen Goetz was sinds 12 juli 2021 lid van de Raad van Bestuur van Daimler Truck Holding. Hij was verantwoordelijk voor Financiën en Controlling, voor de Inkoop van niet-productiematerialen en -diensten en voor IT. Hij was ook lid van de Raad van Management van Daimler Truck AG.

Martin Daum, voorzitter van de Raad van Bestuur van Daimler Truck Holding AG: “Het overlijden van Jochen Goetz is een enorme beproeving en een enorm verlies voor Daimler Truck, zowel persoonlijk als professioneel. Ik ken Jochen Goetz al meer dan 20 jaar en heb altijd uitstekend met hem samengewerkt in verschillende functies op een uitstekende manier met hem samengewerkt. Jochen Goetz was Daimler Truck met hart en ziel. Hij heeft een sleutelrol gespeeld in de vorming van het huidige Daimler Truck bedrijf en heeft als Chief Financial Officer consequent gewerkt om het bedrijf economisch succesvoller dan ooit te maken. Zijn hoge mate van professionaliteit en zijn positieve, innemende manier hebben hem gekenmerkt. Jochen Goetz hield van Daimler Truck – en we zullen hem met grote dankbaarheid herinneren in de Raad van Bestuur en de hele Daimler Truck-familie: als een waardevol persoon en als een zeer gerespecteerde collega. Zijn werk zal blijven en niet worden vergeten. Onze gedachten gaan nu vooral uit naar zijn gezin en familie.”

Jochen Goetz laat een vrouw en twee kinderen achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer