Dekkers Transport Holland neemt transportbedrijf André van Olst over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dekkers Transport Holland neemt transportbedrijf André van Olst over

Dekkers Transport Holland uit Tilburg neemt transportbedrijf André van Olst uit Wezep over. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het transport van eendagskuikens en broedeieren binnen Europa en daarbuiten.

Dekkers Transport is sinds 1988 actief binnen de pluimveesector, waar vier jaar later – in 1992 – André van Olst begon met zijn bedrijf in diezelfde sector. De twee bedrijven zijn met ruim 30 jaar ervaring in de branche échte specialisten te noemen.

“De activiteiten van beide organisaties sluiten naadloos op elkaar aan en met de overname wordt de marktpositie verstevigd”, vertelt Hans Dekkers, eigenaar van Dekkers Transport. Beide partijen zijn het erover eens: door samenwerking creëren ze een breder en toekomstbestendig fundament. De handen ineenslaan past in de visie van Dekkers Transport om zo de klant nóg beter te kunnen bedienen.

Voor Dekkers Transport is de overname een belangrijke stap in de uitbreiding en intensivering van haar activiteiten. “Flexibiliteit en op ieder moment klaar staan voor de klant, dat is waar het om draait”, vertelt Bram Dekkers, logistiek manager. “Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van onze organisatie”, vervolgt hij. “Deze acquisitie past in de ambitie van onze onderneming, zodat wij onze klanten een nog betere dienstverlening kunnen bieden.”

De operatie die wordt aangestuurd vanuit de vestiging in Wezep blijft zo werken, aldus Bram Dekkers. “Strategisch past de huidige locatie in Wezep uitstekend. De uitvalsbasis zit dichtbij diverse klanten en het is een mooi vertrek en thuis voor de chauffeurs. De kracht van deze organisatie zit in de medewerkers die dag en nacht klaar staan voor het bedrijf. Het is ons streven om ervoor te zorgen dat klanten er niks van gaan merken, behalve op het moment dat we ze positief hebben verrast”, zegt hij. “We doen ons best om dat zo goed mogelijk vorm te geven op basis van samenwerking tussen beide organisaties.”

De overname wordt eind mei geëffectueerd. ‘’We zijn blij dat we voor klanten en chauffeurs een van André van Olst een mooi toekomstperspectief kunnen bieden’’, aldus Hans Dekkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer