Ga naar hoofdinhoud

Den Hartogh beste werkgever in transport en logistiek

Den Hartogh Logistics is verkozen tot Beste Werkgever van 2018-2019 in de transport en logistiek. Dat heeft Effectory bekend gemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek.

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang ‘Beste Werkgever 2018-2019’ noemen. In de productie en logistiek is dat Den Hartogh. Op donderdag 7 maart kiest Effectory uit alle branchewinnaars wie de Beste Werkgever van heel Nederland is.

De winnaars van 2018-2019 blinken op diverse gebieden uit. Zo scoort de profit sector met name goed op klantgerichtheid, zij zetten de klant op één. Beste Werkgevers scoren op dit gebied een 8,0, ten opzichte van een 7,1 bij organisaties zonder keurmerk. De non-profit sector piekt op verloopbestendigheid. Beste Werkgevers scoren een 8,4 op dit onderwerp, ten opzichte van een 7,2 bij organisaties zonder keurmerk. Medewerkers willen hier dus graag blijven werken. De zorgsector blinkt juist weer uit in bevlogenheid, deze medewerkers doen hun werk met passie. Beste Werkgevers in de zorg scoren hier een 8,4 op, bij organisaties zonder keurmerk is dit een 7.

Over het algemeen nemen de Beste Werkgevers in alle branches de mening van hun mensen serieus, vragen zij naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de ervaringsdeskundigen prettig werken. Dat maakt hen een van de Beste Werkgevers van 2018-2019!

Alle branchewinnaars zijn uitgenodigd voor het Beste Werkgevers diner op donderdag 7 maart. Tijdens dit diner maakt Effectory bekend wie van de branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen en dus de Beste Werkgever van Nederland is.

2 reacties op “Den Hartogh beste werkgever in transport en logistiek

  • Wouter versloot

    Jullie hebben zeker zembla niet gezien er is nog geen steek veranderd is gewoon nog steeds een uitbuiter

  • Floris Ooms

    Flauwekul Wouter, Ik heb die uitzending van Zembla een paar jaar geleden al gezien maar dat ging toen over het transport van gevaarlijke stoffen.

    Ik gun het Den Hartogh van harte dat ze als beste werkgever van Nederland in de logistiek geworden zijn.

    Het is een mooi en schitterend bedrijf ik heb er vroeger een klein tijdje gewerkt [1990] en ik zou als ik nu weer zou gaan werken in het transport onmiddellijk bij Den Hartogh solliciteren maar ik zou niet weten of mensen van 60 jaar en ouder daar nog worden aangenomen welke thans nog in de WAO zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer