Den Hartogh neemt Hedenskogs over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Den Hartogh neemt Hedenskogs over

Royal Den Hartogh Logistics heeft de Zweedse bedrijven Hedenskogs Åkeri AB (transport) en Hedenskogs Tankeri AB (stoomreiniging en opslag) overgenomen. Met de overname van de in Gothenburg gevestigde bedrijven versterkt Den Hartogh haar aanwezigheid in Scandinavië en voegt het een moderne faciliteit voor tank containerreiniging en opslag, en een nieuw kantoorgebouw aan haar activa toe.

Hedenskogs Åkeri and Tankeri AB is gespecialiseerd in het transport, de verwarming en de opslag van tankcontainers en heeft een personeelsbestand van dertien personen. Het opslagdepot is 10.000 m2 groot en biedt plaats aan 150 tot 200 tankcontainereenheden. Stoomreiniging wordt ter plaatse uitgevoerd onder strikte veiligheidsvoorschriften. De volledige overname stelt Den Hartogh in staat om de klantenservice te verbeteren en haar lokale netwerk te versterken. Fredrik Kimfors, Algemeen Directeur Nordics Den Hartogh: “Den Hartogh Nordics bevindt zich in een uitbreidingsfase en door de overname zijn we nu ook gevestigd in een opwindende regio met een eigen thuisbasis met een sterke groei.”

Door de krachten te bundelen ontstaat er een gemeenschappelijke cultuur en bijpassende marktbenadering.  De familiecultuur van Hedenskogs Åkeri en Tankeri AB, met een duidelijke focus op werknemers en veiligheid, past perfect in de manier van werken van Den Hartogh. Hun “best in class” gedrag, creativiteit en het streven om altijd een oplossing te vinden voor de behoeften van hun klanten zijn gedeelde waarden.

“Het personeel is het belangrijkste onderdeel van het succes van een bedrijf, en we hebben een fantastische personeel. We willen goede voorwaarden scheppen voor een toekomst waarin alle medewerkers zich samen met het bedrijf in een positieve spirit ontwikkelen”, zegt eigenaar Gabriella Hedenskog.

Met deze toevoeging is Den Hartogh ervan overtuigd de klanttevredenheid verder te kunnen verhogen door stoomreiniging en opslag op eigen terrein aan te bieden. De gedeelde waarden en gemeenschappelijke cultuur van ambitieuze mensen die creatieve logistieke oplossingen realiseren, geven uitzicht op een positieve gezamenlijke toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer