DKV wordt telematicaprovider met overname Styletronic • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DKV wordt telematicaprovider met overname Styletronic

DKV Euro Service heeft  Styletronic aangekocht, een van de toonaangevende providers van GPS-locatietools en logistics management op basis van IoT (the Internet of Things). Nog in de loop van dit jaar moeten de eerste gemeenschappelijke concrete oplossingen op de markt komen die vervoerders meer transparantie over de hele supply chain gaan bieden. Met deze acquisitie zet DKV als één van Europa’s meest vooraanstaande mobility service providers zijn strategie op gebied van digitalisering onverminderd voort.

Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility Services Group, hierover: “Digitale oplossingen, zoals we nu al standaard kennen binnen de B2C-sector, worden met deze samenwerking nu ook beschikbaar gesteld aan B2B-klanten. Het gaat bijvoorbeeld om real-time tracking van leveringen en wagenparken. Nieuwe services, zoals het nauwkeurig aangeven van verwachte aankomsttijden, kan hiermee zorgen voor aanzienlijk meer transparantie en effectieve afname van kosten bij vervoerders.”

Marco van Kalleveen (links) en Martin El Shamaa

Martin El Shamaa, oprichter/directeur van Styletronic, voegt hieraan toe: “DKV en Styletronic vullen elkaar perfect aan. Wij leggen een link tussen de voortreffelijke prestaties en langjarige traditie van DKV op het gebied van fleet en mobility management en onze specifieke digitale kennis en kunde. Als ontwikkelingspartner zie ik echt uit naar een toekomst waarin we samen met DKV toonaangevende digitale producten en diensten gaan neerzetten.”

Met het samengaan van Styletronic en DKV profiteren de huidige Styletronic-klanten straks van een veelomvattend portfolio van innovatieve en geïntegreerde dienstverlening. Partijen hebben besloten geen mededelingen te doen over het totaalbedrag van de transactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer