Ga naar hoofdinhoud

Ellen Kreuk, Roelof Hofman en Peter Appel aan de slag bij TLN

De ledenraad van Transport en Logistiek Nederland heeft afgelopen week drie nieuwe bestuursleden benoemd, namelijk Ellen Kreuk (Transport Arie Kreuk BV), Roelof Hofman (DHL Parcel) en Peter Appel (Simon Loos). De benoeming van de nieuwe bestuursleden is voor een 1e termijn van vier jaar.

“Als vertegenwoordiger van een klein familiebedrijf, actief op het gebied van transport en logistiek uit de regio West, is Ellen Kreuk van Transport Arie Kreuk BV, een welkome aanvulling in het bestuur van TLN. Nog jong maar toch al jaren actief binnen de vereniging TLN. Eerst als lid van JongTLN later ook in het regiobestuur West en als lid van de sociale commissie van TLN.

Met Roelof Hofman, COO Benelux van DHL Parcel hebben we een goede aanvulling vanuit deze categorie leden in het bestuur van TLN. Het bedrijf DHL Parcel is toonaangevend binnen de sector en internationaal actief. Roelof is al meer dan twintig jaar verbonden aan DHL en heeft allerlei functies bekleed binnen het bedrijf en brengt daardoor ook een schat aan ervaring in de logistiek met zich mee.

Van links naar rechts: Ellen Kreuk, Roelof Hofman en Peter Appel

Peter Appel is CEO van het familiebedrijf Simon Loos. Een verbindende bestuurder en een van de meest bekende namen in de vereniging TLN. Peter Appel is een voorbeeld van de combinatie van een goede bestuurder en een goede ondernemer. Hij combineert zakelijkheid met de menselijke maat. Hij is al jarenlang actief binnen de vereniging TLN. Eerder als lid van JongTLN en later ook binnen de regio Noord-West en de deelmarkt distributie”, aldus TLN op haar website.

Momenteel zijn de verkiezingen voor de nieuwe ledenraad in volle gang. De afgelopen periode is de nieuwe strategie van TLN geformuleerd. In vervolg daarop is de interne structuur van de vereniging aangepast en zijn de clusters ingesteld. De statuten van onze vereniging zijn in lijn gebracht met de nieuwe structuur. Er is een overgangstermijn tot 1 juli 2023. Dat betekent dat de huidige ledenraad uiterlijk per 1 juli van dit jaar stopt en er een nieuwe ledenraad moet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer