Foto’s: Reining opent parking met chauffeursverblijven in Duitsland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Reining opent parking met chauffeursverblijven in Duitsland

Reining Transport heefthaar nieuw gebouwde locatie in Brüggen Bracht (Kreis Viersen-NRW, Duitsland) in gebruik en creëert hiermede parkeermogelijkheden voor 120 voertuigen. Chauffeurs hebben uitgebreide faciliteiten om hun rust te maken. Afgelopen donderdag 7 oktober jl. is de locatie door de burgemeester ter plaatse, dhr. Gellen, officieel geopend.

De locatie biedt op ruim 2 hectare parkeermogelijkheid voor 120 voertuigen, zodat Reining chauffeurs hier hun rust kunnen maken. De locatie is uitgerust met diverse voorzieningen zoals mogelijkheden voor overnachten, koken, wassen en beschikt over sociaal- en sanitaire ruimtes. Daarnaast zijn de afdeling personeelszaken, personeelsplanning en fleetmanagement ter plaatse vertegenwoordigd en worden in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes, opleidingen en trainingen voor de chauffeurs verzorgd.

Met de investering van 3,5 miljoen euro in deze locatie, centraal gelegen in het werkgebied van Reining, geeft Reining naar eigen zeggen verdere invulling aan de maatregelen voortkomend uit het  EU-mobiliteitspakket, dat in 2020 is aangenomen in het Europese parlement en dat in 2022 nog verder zijn uitrol zal kennen.

2 reacties op “Foto’s: Reining opent parking met chauffeursverblijven in Duitsland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer