Ga naar hoofdinhoud

Frank Huizing en Hans Ebben hebben ‘De belangrijkste baan’

Afgelopen zaterdag zijn in Utrecht de twee gezichten gekozen van de imagocampagne ‘De belangrijkste baan’. Aan de selectiedag deden 10 chauffeurs en 10 logistieke medewerkers mee. Na een inspannende selectiedag koos de jury voor chauffeur Frank Huizing en logistiek medewerker Hans Ebben.
Links: Frank Huizing; rechts: Hans Walter EbbenVoor de imagocampagne ‘De Belangrijkste Baan’ zijn uit meer dan honderd inzendingen 10 vrachtwagenchauffeurs en 10 logistieke medewerkers geselecteerd die kans maakten om het gezicht te worden van de campagne en hiermee van logistiek Nederland. De kandidaten werden beoordeeld door een vakjury bestaande uit Bavo Galema (presentator van o.a. Gek op Wielen), Willem de Vries (directeur Randstad Transport) en Arthur Bühmer (Logistiek Manager Xenos).
Alle kandidaten moesten diverse opdrachten uitvoeren en zichzelf presenteren. De jury wees uiteindelijk chauffeur Frank Huizing en logistiek medewerker Hans Ebben aan om een centrale rol te spelen in de campagne ‘De Belangrijkste Baan’. Daarnaast krijgen beiden een VIP-weekeinde naar keuze. Frank Huizing (42) komt uit Enschede en is chauffeur bij HST groep. Logistiek medewerker Hans Ebben (30) werkt bij Diversey bv en woont in Haaksbergen.
Onderzoek toont aan dat er in de toekomst veel nieuwe chauffeurs en logistiek medewerkers nodig zullen zijn in een sector die economisch onmisbaar is. Een beter imago helpt mee om in de toekomst goede mensen te vinden die ook kiezen voor een baan in transport en logistiek. Onder het motto ‘De belangrijkste baan’ willen de gezamenlijke organisaties het imago van het vak van chauffeur en logistiek medewerker verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer