Frits van Alem nieuwe CFO Nedcargo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Frits van Alem nieuwe CFO Nedcargo

Frits van Alem treedt per 1 januari 2022 in dienst als chief financial officer (CFO) bij Nedcargo Logistics Group. Samen met CEO Jurgen Mook gaat hij leiding geven aan verdere optimalisering en groei van de logistieke dienstverlener.

Van Alem is aangetrokken om samen met CEO Jurgen Mook Nedcargo’s positie van marktleider in de  food & beverage logistiek in de Benelux zelfstandig verder uit te bouwen. “Met Frits en Jurgen hebben we een sterk team aan het roer staan”, zegt aandeelhouder Diederik Antevelink. Hij en mede Nedcargo-oprichter Roderick de la Houssaye hebben in juli 2021 de dagelijkse leiding van het bedrijf  overgedragen om zich te concentreren op het investeringsfonds Logistics Platform Partners (LPP).

Van Alem (1980) brengt een rijke financiële ervaring mee naar Nedcargo Logistics Group. Na zijn  studie bedrijfseconomie in Maastricht leerde hij het vak bij KPMG. Hij werd opgeleid tot  registeraccountant en werkte 6 jaar in Amsterdam en 2,5 jaar in Melbourne. Daarna trad hij in dienst  bij Royal FrieslandCampina. Daar vervulde hij 8 jaar verschillende financiële directiefuncties. De  afgelopen 2 jaar was hij financieel directeur bij de divisie Nederland van veevoedergigant ForFarmers.

Frits van Alem woont met vrouw en twee kinderen in Bussum. Als geboren Nijmegenaar is hij fan van  voetbalclub NEC. In zijn woonplaats voetbalt hij bij BFC Bussum. Daarnaast tennist hij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer