Frits van Bruggen benoemd tot nieuwe voorzitter RAI Vereniging • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Frits van Bruggen benoemd tot nieuwe voorzitter RAI Vereniging

De algemene ledenvergadering van RAI Vereniging, Rijwiel & Automobielindustrie, heeft Frits van Bruggen op woensdag 16 november voor een periode van vier jaar benoemd tot algemeen voorzitter van de vereniging. Van Bruggen volgt Steven van Eijck op, die acht jaar voorzitter was.

Frits van Bruggen

Algemeen directeur Olaf de Bruijn: ”Met Frits van Bruggen krijgt RAI Vereniging een voorzitter die een sterke verbondenheid kent met de mobiliteitssector, zijn weg in Den Haag goed kent en uitstekend in staat is om alle leden van onze vereniging goed te vertegenwoordigen.’ Frits van Bruggen: ‘Ik ben zeer gemotiveerd om samen met de leden de mobiliteitsbranche betaalbaar te houden en verder te verduurzamen. Ik wil een brug slaan tussen de praktijk van onze leden en de ambities van het kabinet.”

Frits van Bruggen is zeer ervaren en kent de mobiliteitsbranche op zijn duimpje. Zo was hij bijna zeven jaar lang hoofddirecteur van de ANWB waar hij ook elf jaar lang in de directie zat. De functie van voorzitter combineert hij straks met zijn rol als CEO van MN, één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders voor Nederlandse pensioenfondsen.

Op woensdag 16 november hebben leden en relaties van RAI Vereniging tijdens de jaarlijkse Mobility Shift, hét event voor innovaties in de mobiliteitsbranche, afscheid genomen van Steven van Eijck. Hij was acht jaar voorzitter van RAI Vereniging. Directeur Olaf de Bruijn: “Onder leiding van Steven van Eijck heeft RAI Vereniging zich verder ontwikkeld als dé stem van de mobiliteitsindustrie en de vereniging binnen en buiten Den Haag nog meer op de kaart gezet. Met zijn uitgesproken mening, maatschappelijke betrokkenheid en brede kennis van sociale, economische en politieke vraagstukken, was hij een graag genodigde gast om de visie van RAI Vereniging en haar leden te delen.”

Steven van Eijck: “De afgelopen jaren zijn we erin geslaagd om meer ondernemers uit de mobiliteitsindustrie aan RAI Vereniging te binden. Bijzonder trots ben ik dat de vereniging nog meer dan in het verleden midden in de maatschappij staat. Dat laat ook onze rol binnen de Mobiliteitsalliantie zien, een samenwerking van maar liefst 25 organisaties.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer