Ga naar hoofdinhoud

Girteka investeert fors in Thermo-Transit

Het Litouwse transportconcern Girteka Logistics heeft een overeenkomst met het Deense Thermo-Transit gesloten voor overname van veertig procent van de aandelen van Thermo-Transit.

girteka2Thermo-Transit Denmark A/S is een grote speler in het Europese geconditioneerd transport, met een wagenpark van 400 eenheden die in  heel Europa rijden. Het bedrijf bestaat sinds 1987. “De deelname van Girteka in ons bedrijf is onderdeel van onze lange-termijnstrategie en zal ons helpen om te groeien en het Thermo-Transit merk sterker te maken. We hebben de ambitie om leidend te zijn in de markt, met de hoogste kwaliteit en met een vernieuwende dienstverlening. Met deze nieuwe investeerder zijn we er van overtuigd dat deze doelen sneller bereikt zullen worden”, aldus Jesper Hansen, ceo van Thermo-Transit Danmark A/S. Met de deelname wordt Girteka met een wagenpark van circa 3.500 koelauto’s naar verluidt de nummer 1 in de Scandinavische landen.

thermo-transit“Thermo-Transit Denmark is een zeer sterk bedrijf in Europa met een groot groeipotentieel. Het belangrijkste element voor deze deelname is voor ons dat Thermo-Transit diverse elementen heeft die cruciaal zijn voor succes: ervaren medewerkers, hoogwaardige dienstverlening en een solide klantenkring. We zijn blij dat Thermo-Transit ons heeft gekozen als investeerder”, aldus Kristian Kaas Mortensen, CCO van Girteka Logistics.

Thermo-Transit Denmark zal haar activiteiten onder haar eigen merk voortzetten.

Begin dit jaar kwam Girteka in Nederland in opspraak, maar het bedrijf pareerde alle kritiek.

Eén reactie op “Girteka investeert fors in Thermo-Transit

 • rob

  ik lees ;
  hoogste kwaliteit
  ervaren medewerkers
  hoogwaardige dienstverlening ………..
  en we weten allemaal dat er chauffeurs op de auto zitten die geen talen machtig zijn …
  …….een trailer niet voor het dock kunnen krijgen ……
  en eh….waren ze niet een maand of 10 geleden nog failliet ofzo en nu andere bedrijven overnemen , leuk , je zal nog geld van ze krijgen , word dus met jouw geld een ander bedrijf overgenomen
  en we laten het allemaal gebeuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer