Ga naar hoofdinhoud

H.Z. Transport neemt de Greef Transport & Expeditie over

Logistiek dienstverlener H.Z. Transport neemt per 1 november a.s. de Nederlandse vestiging van De Greef Transport & Expeditie te Veenendaal en de bijbehorende Roemeense vestiging Ro-Holland Trans SRL in Medias over.

h.z. transportMet deze overname wil H.Z.Transport haar diensten in Centraal Europa verder uitbreiden en haar kansen benutten om door te groeien.

Het familiebedrijf H.Z. Transport is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten en werd opgericht in 1983. Gedurende de afgelopen 32 jaar is de onderneming uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener en is gespecialiseerd in het transport van Sierteelt, AGF, Foodproducten en Cruisebevoorrading. H.Z. Transport is de laatste jaren fors gegroeid door diverse overnames, en heeft reeds eigen vestigingen in Polen, Oostenrijk en Engeland, een vloot van meer dan 300 trekkende eenheden en 420 medewerkers, die dagelijks de logistiek verzorgen van en naar de Benelux, Groot Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en geheel Centraal Europa.

De overname van de De Greef met zijn Roemeense vestiging is een strategische keuze, omdat  de Balkan-landen nog in het dienstenpakket naar Centraal Europa ontbraken.

De vestiging van de Greef in Nederland zal worden geïntegreerd in H.Z. Transport in De Lier. De Roemeense vestiging zal in de huidige vorm worden voortgezet, om zo de continuïteit en de service voor alle klanten te blijven waarborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer