Ga naar hoofdinhoud

H.Z. Transport wordt H.Z. Logistics na fusie

H.Z. Transport gaat met directe ingang door het leven als H.Z. Logistics. De aanleiding hiervan is het afgeronde fusieproces met Van der Gaag De Lier Transport.  De nieuwe naam H.Z. Logistics past volgens het management beter bij het groeiende internationale karakter en bij de bedrijfsactiviteiten, die inmiddels veel verder reiken dan alleen transport.

Hz transportMedio 2013 verwierf H.Z. Transport een meerderheidsbelang in Van der Gaag Transport, om in 2014 voor honderd procent eigenaar te worden. “In de afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven. Het eindresultaat van het samensmelten van beide organisaties is dat er nu een ijzersterke logistieke dienstverlener staat waarmee we een nog grotere markt kunnen bedienen. Daar hoort natuurlijk een naam bij die dezelfde service en schaalgrootte uitstraalt. H.Z. Logistics voldoet hier volledig aan”, aldus de directie.

H.Z. Transport is, mede door de fusie, het afgelopen decennium uitgegroeid van een internationaal transportbedrijf tot een full-service logistiek dienstverlener. Met diensten als gekoelde opslag, orderpicking, palletadministratie en cross-docking, gaat de dienstverlening inmiddels veel verder dan vervoer van A naar B. De nieuwe naam H.Z. Logistics past hierbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer