Hans van Lierop nieuwe CFO TIP Trailer Services • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hans van Lierop nieuwe CFO TIP Trailer Services

TIP Trailer Services heeft sinds vorige week maandag een nieuwe CFO in de persoon van Hans van Lierop. Hij heeft veel ervaring in financieel topmanagement en is afkomstig van Massmart Walmart.

“Ik kijk ernaar uit om het senior managementteam van TIP te versterken en de financiële organisatie te leiden en zo bij te dragen aan het toekomstige succes van TIP”, aldus Hans van Lierop

Hans van Lierop voegt zich bij TIP met een brede internationale ervaring in verschillende sectoren in Europa en Afrika. Hij heeft financiële managementfuncties bekleed bij Diageo, Airtel en Massmart Walmart. Tot nu toe was Hans Van Lierop CFO van Massmart Walmart, een Zuid-Afrikaanse retail- en wholesale-distributeur met een omzet van 7 miljard US dollar. Als CFO van Massmart Walmart leidde hij een financieel en vastgoedbeheerteam van 500 medewerkers in 4 divisies en meerdere landen in Afrika.

Bob Fast, President en CEO van TIP: “Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector, met 13 jaar als eindverantwoordelijke CFO. Hij heeft met succes complexe wereldwijde financiële organisaties geleid, gestuurd en getransformeerd. Zijn expertise op alle gebieden van financiën en zijn leiderschapscapaciteiten zullen TIP helpen de doelstellingen voor 2020 te bereiken en ons toekomstige succes te sturen.”

Na de benoeming van Hans van Lierop zal interim CFO Simon Glass TIP eind mei verlaten. TIP dankt Simon voor zijn bijdragen in de afgelopen maanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer