Ga naar hoofdinhoud

Heebink Logistic Services rijdt Quooker naar Engeland

Afgelopen week is het contract getekend voor een strategische samenwerking tussen Heebink Logistic Services en Quooker. Deze meerjarige samenwerking is 1 juli officieel van start gegaan en behelst de dagelijkse logistiek en transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Het gaat onder meer om levering aan Quooker dealers en monteurs, keukenproducenten en particulieren.

De achtergrond van deze samenwerking is gebaseerd op belangrijke gemeenschappelijke kenmerken. Beide bedrijven streven naar een optimale performance en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De samenwerking heeft tot doel elkaar te versterken en zo nog beter de markt te kunnen bedienen.

“Wij selecteren onze strategische partners op basis van een aantal aspecten. We gaan langdurige samenwerkingen aan die gebaseerd zijn op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Heebink past perfect bij deze ambitie. We kijken uit naar een prettige samenwerking!”, zegt Pieter Jonkman van Quooker.

Een opmerkelijk detail is dat beide ondernemingen van oudsher een familiebedrijf zijn én in 1970 zijn opgericht. De normen en waarden van een familiebedrijf zijn anno nu nog steeds sterk vertegenwoordigd bij beide bedrijven: elke dag weer excelleren in kwaliteit, service en efficiëntie staan hierbij voorop.

“In ons bedrijf maken onze vakmensen het verschil. Zij spreken de taal van onze opdrachtgevers, denken in oplossingen en zijn altijd bereid tot een stapje extra. We zijn ervan overtuigd dat juist dit ook in deze samenwerking het verschil maakt!”, aldus Eric van Wijnen, Heebink Logistic Services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer