Heeren Groep verkoopt transporttak aan Transportcentrale • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Heeren Groep verkoopt transporttak aan Transportcentrale

De Heeren Groep uit Roosendaal heeft met ingang van dit jaar haar transportactiviteiten, gebundeld in Heeren Transport, verkocht Transportcentrale Rotterdam (TCR). Afgelopen week hebben aandeelhouders/ directies van beide organisaties de definitieve overeenkomst getekend.

De Heeren Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van Horizontaal en Verticaal transport. Alleen de horizontale transportactiviteiten en de daarbij behorende medewerkers zullen overgaan naar naar de door TCR nieuw opgerichte werkmaatschappij TCH Roosendaal.

De Heeren Groep gaat zich na deze transactie volledig met Heeren Kraanverhuur richten op de verhuur van bemande mobiele telescoop- en torenkranen, daaraan gelieerde transporten, machineverhuizingen en industriële verplaatsingen.

Tevens heeft Heeren Kraanverhuur in de afgelopen periode een uitgebreide vloot van diverse hoogwerkers en verreikers aan haar verhuurmaterieel toegevoegd en zal zich daar ook in toekomst verder in gaan specialiseren.

“TCR is een stabiele transportonderneming met meerdere werkmaatschappijen en is actief in diverse transport activiteiten. Binnen de groep werken ruim 100 medewerkers en de groep heeft vestigingen in Rotterdam, Zeeland en nu ook op de huidige locatie in Roosendaal. Deze overname is een mooie stap voorwaarts waardoor een grotere professionele organisatie ontstaat, waarbij synergie en schaalvoordelen maximaal kunnen worden benut en de dienstverlening naar de klanten verder vergroot en geoptimaliseerd zal worden”, aldus Mark Maaskant, directeur van Heeren Groep, die samen met Quinten van Dobben, directeur van Transportcentrale de transactie afsloot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer