Hein van Rijckevorsel branch director bij DB Schenker Limburg Logistics Center • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hein van Rijckevorsel branch director bij DB Schenker Limburg Logistics Center

Per 1 juli 2020 is Hein van Rijckevorsel gestart als branch director van DB Schenker Limburg Logistics Center met twee locaties in Venlo (Tradeport Noord en Tjalkkade) en een vestiging in Beringe. Deze locaties zijn onderdeel van de businessunit Contractlogistiek. DB Schenker biedt hier een breed portfolio aan diensten voor bedrijven binnen de sectoren hightech en consumer goods.

In bijna 25 jaar heeft Hein van Rijckevorsel, zowel bij Defensie als bij gerenommeerde logistieke dienstverleners, uitgebreide expertise in transport en logistiek opgebouwd. “De logistieke keten is een complex proces, waarbij continuïteit, precisie en professionaliteit cruciaal zijn om een opdracht goed uit te voeren”, aldus Van Rijckevorsel. “Dat is wat DB Schenker wereldwijd aan zijn klanten biedt. Juist in deze moeilijke periode is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare logistieke partner met een stabiel wereldwijd netwerk. Het Limburg Logistics Center biedt een totaalpakket aan warehousing en value added services en speelt daarmee in op de toenemende vraag naar B2C- en e-commerce-diensten in de regio.”

In de Benelux behoort DB Schenker tot een van de marktleiders in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 30 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer