Heppner groeit in Benelux met overname Dina Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Heppner groeit in Benelux met overname Dina Logistics

De Heppner Group het Belgische transportbedrijf over van de familie De Koker, die het de afgelopen 15 jaar groot maakte. Deze overname maakt deel uit van de internationale groeistrategie van Heppner om de distributiecapaciteit van de groep in België en op de Benelux-markt in zijn geheel te versterken.

De overname van Dina Logiscs zal de distributiecapaciteit van Heppner in de regio versterken en versnellen en Heppner in staat stellen al zijn klanten en partners transport- en logistieke oplossingen aan te bieden binnen een geïntegreerd internationaal netwerk dat dicht bij zijn klanten opereert. De Benelux vormt een strategische perimeter in de groeiambities van Heppner. De sterke aanwezigheid van Dina Logistics in België en haar vermogen om alle gebieden van de Benelux binnen 24 uur te bereiken, in combinatie met de internationale expertise van Heppner en haar aanwezigheid in Nederland met Hacas, zal zorgen voor een hoog niveau van dienstverlening en voldoende expertise om de capaciteitsuitdagingen in de regio aan te gaan.

“De integratie van de activiteiten van Dina Logistics in Heppner is uitstekend nieuws voor klanten die hun activiteiten in de Benelux willen uitbreiden. De synergieën die worden gegenereerd door onze respectieve operationele, geografische en technische expertise zullen belangrijke troeven worden om onze internationale expertise te versterken, onze klanten en partners steeds meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden en kansen voor toekomstige groei te benutten”, aldus Thomas Schmitt, CEO van de Heppner Group.

Dina Logistics werd in 2007 opgericht door de familie de Koker en wordt momenteel geleid door Dimitry de Koker. De totale omzet van het bedrijf bedroeg 12 miljoen euro in 2021. Het heeft 100 medewerkers in dienst, rechtstreeks of via onderaannemers, en heeft het profiel van een familiebedrijf met een dynamische visie op de handel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ternat, ten westen van Brussel, en het bedrijf opereert vanuit zijn faciliteiten van 12.000 m², waaronder een kantoorgebouw, 5.000 m² opslagruimte en 32 laadperrons.

“In de loop der jaren hebben wij onze knowhow ontwikkeld en geïnnoveerd om concurrerende diensten aan te bieden die zo nauw mogelijk aansluiten bij de behoeften van onze klanten en die voldoen aan de sociale verwachtingen en milieueisen. Ik ben ervan overtuigd dat onze gedeelde expertise met Heppner synergieën zal genereren die ons in staat zullen stellen om nog beter samen te werken”, benadrukte Dimitry de Koker.

Dina Logistics blijft zelfstandig opereren met haar netwerk van nationale partners en profiteert van de internationale partnerschappen van Heppner Group. “De overname van Dina Logistics stelt Heppner in staat om zijn lokale know-how te versterken en te profiteren van de strategische ligging van Dina Logistics om internationale exportstromen vanuit België te ontwikkelen”, aldus Ghislain Fernandez, Heppner’s International Subsidiaries Manager.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer