Heppner neemt ook Hamacher over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Heppner neemt ook Hamacher over

De Duitse logistiek dienstverlener neemt na HaCas Transport uit Gilze weer een transportbedrijf over. Dit keer is het Hamacher Logistik uit Gronau, net over de grens bij Enschede.

De overname van Hamacher maakt het voor Heppner mogelijk beter zijn transportoplossingen aan te bieden aan Franse, Duitse en Nederlandse klanten van het bedrijf.

Bij Hamacher werken 190 werknemers en het heeft een jaaromzet van 39 miljoen euro. Het bedrijf levert en verzorgt transportoplossingen vooral op de handelsassen Nederland / Frankrijk en Duitsland / Frankrijk. Het is lid van het CTL-netwerk in Duitsland heeft als zodang zijn eigen distributiemogelijkheden in Nederland en de regio Gronau. Deze acquisitie verhoogt dus ook de distributiemogelijkheden van Heppner in Duitsland. Hamacher heeft ook een vestiging in Nederland, op Schiphol

In een eerste fase zal Hamacher Logistik zelfstandig blijven opereren met zijn netwerk van partners. “De overname van Hamacher Logistik past perfect in onze ontwikkelingsstrategie om dicht bij onze klanten te staan ​​en onze transportoplossingen te versterken. We hebben een unieke combinatie van partnerschappen en lokale afdelingen waarmee we onze klanten het hoogste serviceniveau kunnen bieden op het gebied van tijd, kwaliteit en informatiecontrole”, zegt Cédric Frachet, Directeur Strategie en Ontwikkeling van International Land Transport bij Heppner.

“We zijn erg blij om de krachten te bundelen met Heppner. We hebben er altijd naar gestreefd ons netwerk te optimaliseren en internationale transportoplossingen te ontwikkelen. Heppner stelt ons in staat waarde te creëren voor onze klanten door efficiënter te zijn in onze transport- en logistieke diensten: dit alles met een gedeelde aanpak van bedrijfs- en personeelszaken. Dit komt omdat we gemeenschappelijke waarden delen”, zegt Lothar Petzold, voormalig aandeelhouder van Hamacher Logistik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer