Ga naar hoofdinhoud

ID Logistics neemt Apton over

ID Logistics, met haar Benelux hoofdkantoor in Tilburg, neemt Apton uit Mechelen over. Op deze wijze verstevigt ID Logistics haar positie in Benelux-distributie. Apton-oprichter Ton Appels is 66 jaar en zegt blij te zijn dat hij zijn bedrijf nu kan overdragen.

ID Logistics Benelux beschikt over een eigen transport & distributie netwerk in de Benelux sinds de overname van GVT Transport & Logistics in 2021. Apton is actief in transport binnen België en richt zich op contractvervoer met 23 medewerkers en een eigen vloot van 28 voertuigen, gaande van lichte bedrijfsvoertuigen tot trekker-oplegger combinaties. Een deel van de vloot rijdt al rond in GVT-kleuren.

“In de afgelopen 27 jaar is Apton voor veel verladers een vaste waarde geweest. Als klein, zelfstandig familiebedrijf hebben we altijd hard gewerkt om onze klanten te helpen met hun transportvraagstukken. Op 66-jarige leeftijd ben ik blij dat ik mijn bedrijf nu kan overdragen aan een gerenommeerde organisatie waarmee we al jarenlang prettig samenwerken”, aldus oprichter Ton Appels. De transactie kwam tot stand door bemiddeling van De Putter & Co.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer