ING neemt minderheidsbelang in Nunner Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ING neemt minderheidsbelang in Nunner Logistics

ING Capital Investments heeft zich ingekocht bij logistiek dienstverlener Nunner Logistics uit Helmond. Dat maakten beide partijen donderdag bekend. Het minderheidsaandeel van ING moet Nunner Logistics nog harder helpen groeien dan het nu al doet.

Volgens Nunner Logistics heeft het bedrijf zich in omvang verdrievoudigd van 2014 tot 2018. Momenteel ligt het bedrijf op koers op zich tot eind 2020 opnieuw te verdubbelen. “Dit alles met een gezonde winstgevendheid en zonder concessies te doen aan de operationele kwaliteit of concessies te doen aan onze missie om te zorgen voor mens en planeet”, aldus Nunner in een verklaring.

De komst van ING als aandeelhouder betekent niets voor het dagelijkse management van het bedrijf. Dat blijft in handen van CEO Erwin Cootjans. “We zijn ING Corporate Investments tegengekomen in de zoektocht naar een strategische investeerder. Ze hebben een hands-on aanpak hebben en ze werken graag met een minderheidsbelang. Die beide punten spreken mij zeer aan. De investering door ING Corporate Investments stelt ons in staat ons bedrijf de komende jaren nog sneller vooruit te helpen door zowel organische groei als acquisities”, aldus Cootjans. “We zijn ook trots dat we voldoen aan de hoge normen die ING stelt aan haar beleggingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer