Jaap Bruining nieuwe CEO DB Schenker in BeNeLux • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jaap Bruining nieuwe CEO DB Schenker in BeNeLux

Per 9 mei is Jaap Bruining benoemd tot CEO bij DB Schenker in de Benelux. Hij heeft ruim 20 jaar managementervaring in de logistiek en supplychain-branche en een sterke operationele achtergrond in 3PL-bedrijven, waaronder Warehousing, Luchtvracht, Zeevracht en Landtransport.

Jaap Bruining: “Dit jaar viert DB Schenker zijn 150e verjaardag. In de afgelopen anderhalve eeuw hebben er veel veranderingen plaatsgevonden en DB Schenker is uitgegroeid tot een van de koplopers op het gebied van duurzaamheid, innovatie en digitalisering. DB Schenker blijft zijn pioniersgeest waarmaken en de logistiek en supplychain-branche vormgeven. Ik ben er trots op deel uit te maken van deze dynamische en toekomstgerichte organisatie.”

In de Benelux – met ongeveer 4.000 medewerkers en 26 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren – biedt DB Schenker met zijn wereldwijde en Europese netwerk volledig geïntegreerde diensten aan op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, special logistics, contractlogistiek en supplychainmanagement. 

Met ongeveer 76.100 werknemers op meer dan 1.850 locaties in ruim 130 landen is DB Schenker een van ’s werelds grootste logistieke dienstverleners. Het bedrijf is actief in transport over land, door de lucht en over zee, en biedt ook uitgebreide oplossingen voor logistiek en wereldwijd supplychainbeheer onder eigen regie. In 2022 viert DB Schenker zijn 150e bedrijfsjubileum. Om zijn ambitieuze doelstelling van klimaatneutraliteit in 2040 te bereiken, investeert de logistiek dienstverlener voortdurend in innovatieve transportoplossingen, hernieuwbare energiebronnen en koolstofneutrale producten voor zijn klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer