Ga naar hoofdinhoud

Jacks neemt TMS Schrijver over

Jacks Transport & Logistiek uit Amsterdam heeft per 1 maart alle activiteiten van TMS Schrijver uit Almere overgenomen. Ook medewerkers en materieel gaan over naar Jacks.

Door de overname van TMS Schrijver kan er meer invulling worden gegeven aan een strategie die gericht is op de toekomst. Hierin staat groei, gekoppeld aan een professionele distributie, centraal voor beide bedrijven.

TMS Schrijver opgericht 1969, zal als JTL Almere onder de naam TMS Schrijver, onder de dagelijkse leiding van directeur Rebecca Schrijver, haar activiteiten vanuit Almere blijven voortzetten.

Met de slagkracht van Jacks Transport & Logistiek zullen de kernactiviteiten, zoals nachtelijke dagbladen distributie, winkeldistributie en koeriersdiensten verder worden uitgebreid en naar een hoger plan getild.

Jacks Transport & Logistiek is in 2015 gestart door Hakan Yusufoglu en is naar eigen zeggen inmiddels een gevestigde naam in de winkeldistributie, nachtelijke distributie, fust en bloemen distributie.

Met een wagenpark van ruim 30 vrachtwagencombinaties en standplaatsen in Amsterdam, Alkmaar, Zwaag en Made. Met de uitbreiding van de activiteiten vanuit Almere is er een belangrijke stap gezet om oplossingen te bieden voor haar klanten in de regio Flevoland.

TMS Schrijver is een familiebedrijf uit Almere dat in 1969 door Adriaan Schrijver werd opgericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer