Ga naar hoofdinhoud

Jan Heebink overleden

Jan Heebink, oprichter van en directeur van J. Heebink Logistic Services uit Veenendaal, is op 65-jarige leeftijd overleden. Heebink was al geruime tijd ziek. Dat hebben familie en het bedrijf deze week bekendgemaakt.

heebinkHeebink richtte zijn transportbedrijf in 1970 op. Twee jaar later kon hij al zijn tweede vrachtwagen kopen en in 1985 was het bedrijf gegroeid naar een wagenpark van 20 trucks. Uitbreiding naar buitenlandse vestigingen volgde snel.

De medewerkers van Heebink melden ‘diep verslagen’ te zijn door het overlijden van Jan Heebink. “In ruim 4 decennia heeft hij een gerenommeerd en gerespecteerd bedrijf op weten te bouwen, een prestatie van ongekende omvang. Hoewel zijn lichamelijke toestand dit de laatste jaren soms belemmerde, was hij altijd nauw betrokken en geïnteresseerd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Voor velen in het bedrijf was hij een grote inspiratiebron en wij zullen hem daarom zeer missen.”

Jan Heebink wordt zaterdag 11 januari in Ederveen begraven. Details over condoleance, rouwdienst en begrafenis staan op de website van Heebink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer