Ga naar hoofdinhoud

Jan Krediet en IDS bundelen krachten

Jan Krediet, met vestigingen te Steenwijk, Culemborg, en Gilze en Interieur Distributie Service (IDS) te Baarn hebben besloten om hun krachten te bundelen. Op deze manier kunnen zij naar eigen zeggen ieder doen waarin ze gespecialiseerd zijn en de klant het beste bieden op het gebied van meubeltransporten.

Jan Krediet & IDS werken samenZowel Jan Krediet als IDS zijn al jaren bekende partijen in het internationale meubeltransport. Jan Krediet is sterk in meubeldistributie en -logistiek in Europa, mede door het lidmaatschap van het Europese netwerk van meubeldistributeurs MACH-3000. IDS heeft een goede reputatie op het gebied van particuliere distributie in de Benelux en is daarnaast een echte Frankrijk-specialist als het gaat om het uitleveren en installeren van meubelen aan particulieren en bedrijven. Jan Krediet neemt van IDS alle internationale business to business-transporten over. Door de samenwerking met IDS kan Jan Krediet in Frankrijk nu dezelfde snelle distributieservice leveren als in de rest van Europa. Hiermee wordt de klant daadwerkelijk een totaaloplossing voor heel Europa geboden. IDS zal zich vanuit Baarn volledig gaan richten op particuliere distributie in de Benelux maar voor haar klanten met internationale bestemmingen samenwerken met Jan Krediet.

Door de samenwerking met IDS is het ook voor Jan Krediet mogelijk om de dienstverlening aan particulieren in de Benelux verder uit te breiden. Buiten de Benelux is Jan Krediet in veel gevallen nu beter in staat een oplossing te bieden voor levering aan de consument. Bij deze ‘B2C-service’ heeft de klant de keuze uit levering met 1 man achter de eerste deur of een uitgebreidere service waarbij de meubelen door 2 man op de plaats van gebruik afgeleverd worden. Indien gewenst kan de emballage mee retour worden genomen. Meubelmontage, het organiseren van eventuele vergunningen of het inzetten van technische hulpmiddelen behoort tot de mogelijkheden.

Naast deze totale distributiemogelijkheden biedt Jan Krediet in samenwerking met haar partners oplossingen voor levering op projecten zoals bijvoorbeeld kantoren, meubelbeurzen, vakantieparken of cruiseschepen. De afdeling Projectdienstverlening van Jan Krediet voorziet in de behoeften van deze klanten met op maat gemaakte oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer