Ga naar hoofdinhoud

Jarige directeur legt eerste steen nieuwbouw Kempen Transport

Afgelopen donderdag stonden management en personeel van Kempen Transport stil bij de 75ste verjaardag van directeur Gerard Kempen. Hij ontving uit handen van zijn dochter Nancy Kempen een bijzonder cadeau: de eerste steen voor het nieuw te bouwen pand van Kempen Transport.

_Verjaardag Gerard Kempen 036Voor die nieuwbouw is de eerste fundering inmiddels gelegd. Over fundamenten gesproken, Karel Hermans bedankte met een fraai boeket uit naam van het personeel Marian Kempen, de vrouw van Gerard, voor al haar steun gedurende de afgelopen jaren en sprak de hoop uit dat dit in de toekomst mag blijven voortduren.

Leverancier Nebim liet deze gedenkwaardige dag ook niet onopgemerkt voorbij gaan en sierde de aankomst van Gerard bij het pand van Kempen op met een goudkleurige Volvo FH XL 750, voorzien van een persoonlijke tekst.

Kempen Transport is onder leiding van Gerard Kempen uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat dagelijks groente en fruit transporteert naar Duitsland. Begin van deze maand startte de nieuwbouw van een groter pand, tevens gelegen op Freshpark Venlo, zodat Kempen Transport op de lange termijn haar klanten optimaal kan bedienen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer