Ga naar hoofdinhoud

Jost Group neemt TTS over

De Belgische logistiek dienstverlener Jost Group doet alweer een overname. Dit keer is het transportbedrijf TTS. Jost Group denkt dat de overname van TTS een toegevoegde waarde is om zijn marktaandeel uit te breiden in multimodaliteit en meer met tanktransport van chemische producten, petroleum, asfalt en voedingsmiddelen.

JostNa meer dan 40 jaar ervaring binnen de sector transport & logistiek, hebben ouder wordende aandeelhouders van het bedrijf TTS besloten om de toekomst van hun bedrijf toe te vertrouwen aan de Jost Group.  Roland Jost, president van Jost Group, voorziet bij de overname van TTS een toegevoegde waarde om zijn marktaandeel uit te breiden inzake multimodaliteit en om een nieuwe sector te ontwikkelen binnen de group met tanktransport van chemische producten, petroleum, asfalt en voedingsmiddelen (van 19 tot 36.000 l). Jost is ook van plan om TTS te laten werken met algemeen transport, cargo, kippertransport, walkingfloors, silowagens en containers voor vloeistofvervoer.

tts jost TTS is aanwezig in België, Italië en Slowakije en telt 260 personeelsleden, 200 trekkers, 370 opleggers, 270 containers (van 25 tot 45 feet) en 60 rail-road opleggers. Zij ontwikkelen hun activiteiten in België op 42.000m² opslagruimte (in racks & bulk), 15.000m² multimodaal opslagterrein, 2.500 m² kantoorruimte met 150.000 m² terreinoppervlakte in de regio Luik en goed voor een omzet van meer dan 43 miljoen euro.

De Jost Group heeft momenteel, met de aankomst van TTS, 2.300 personeelsleden en bezit 1.300 trekkers, 3000 opleggers, 300.000m² oplslag, een multimodaal opslagterrein te Luik en in de Antwerpse haven. Jost Group is aanwezig in 10 landen binnen Europa en de Magreb en is actief op de weg, per spoor, in de lucht en ter zee en is goed voor een omet van 270 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer