Katoen Natie neemt Transport Joosen over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Katoen Natie neemt Transport Joosen over

Transportbedrijf Katoen Natie neemt zijn Antwerpse branchegenoot Transport Joosen over. De overname zorgt voor versterking van de transportvloot van Katoen Natie in de Antwerpse haven.

Transport Joosen is een door de familie Joosen geleid transportbedrijf, dat gespecialiseerd is in het transport van zeecontainers met een uitgesproken focus op doktransporten. Onder de dagelijkse  leiding van Kurt Joosen werkt een trouw team van planners, administratief personeel en meer dan 180 chauffeurs. Met hun jonge en moderne vloot van trekkers en opleggers, aangevuld met een vast team van onderaannemers en gecombineerd met hun sterke focus op software en nieuwe toepassingen, behoort Transport Joosen tot de toonaangevende transporteurs van de Antwerpse Haven.

Via haar zelfstandige transportondernemingen Valkeniersnatie NV en Katoen Natie Trucking NV heeft Katoen Natie reeds een sterke ‘transport’ aanwezigheid in de Antwerpse Haven. De overname van Transport Joosen stelt Katoen Natie in de mogelijkheid om haar inzetbaarheid op transportgebied in de Antwerpse Haven nog verder te versterken en zo de cruciale aan- en afvoer van containers naar haar magazijnen in de Antwerpse haven ook in de toekomst te blijven verzekeren. Dankzij deze overname zal de gecombineerde transportvloot van Katoen Natie immers nog sneller en flexibeler kunnen inspelen op de vragen van alle Katoen Natie en Transport Joosen cliënten.

In het verleden was er reeds een nauwe samenwerking tussen Transport Joosen en Katoen Natie en deze reeds bestaande succesvolle samenwerking gecombineerd met een zelfde ‘no nonsense’ aanpak in de bedrijfscultuur van de beide ondernemingen heeft de aanzet gegeven tot deze overname.

Ook na de overname blijft Kurt Joosen actief als leidende kracht achter transport Joosen. Alle werknemers van Transport Joosen, de volledige vloot en alle activiteiten van zowel Transport Joosen NV als Traxlars NV worden integraal overgenomen door Katoen Natie NV.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer