Ga naar hoofdinhoud

Keurmerk T&L voor Veenstra|Fritom

Logistiek dienstverlener Veenstra | Fritom uit Heeg heeft het Keurmerk Transport & Logistiek gekregen. Marten Schotanus, manager bedrijfsvoering van Veenstra|Fritom, ontving het uit handen van Sjors Jepkema van TLN.

keurmerk T&LHet behalen van het Keurmerk is voor Veenstra| Fritom een bevestiging dat de bedrijfsvoering uitstekend op orde is en dat de organisatie procesmatig in control is. Bovendien is het ook een goede basis voor andere relevante codes en certificaten.  Naast de vestiging in Heeg is ook voor de warehousevestiging van Veenstra|Fritom in Deventer het keurmerk behaald.

Marten Schotanus: “Op basis van de structuur en methodiek van het Keurmerk hebben wij ook ons ISO 9001 certificaat weten te verdienen en zijn ook de belangrijkste AEO-procedures en de  Hygiënecodes geborgd. Daarnaast geldt het Keurmerk voor ons als een goede basis voor het (geplande) ISO 22000-certificaat.”

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Veenstra|Fritom heeft ruim 200 medewerkers en beschikt in Heeg over 7.000 m2 cross-dock faciliteiten en 15.000 m2 aan warehousemogelijkheden. Veenstra|Fritom is onderdeel van de Fritom Group. De Fritom Group is een logistieke dienstverlener met 7 zelfstandige werkmaatschappijen verdeeld over Nederland. Fritom is actief in twee divisies: Groupage/Warehousing en Liquid Food. Op de lijst van Top 50 logistieke dienstverleners in Nederland neemt Fritom de 21e plaats is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer