Ga naar hoofdinhoud

Keurmerk Transport & Logistiek voor Nijenhuis Transport

VOF Nijenhuis Transport in Lichtenvoorde heeft onlangs het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Wim Nijenhuis (directeur) is zeer verheugd. Volgens Nijenhuis biedt het Keurmerk absolute meerwaarde voor zijn bedrijf. “De bekendheid van het Keurmerk is groter dan tien jaar geleden. Je komt makkelijker binnen bij opdrachtgevers, omdat ze weten waarvoor je staat. Dat schept vertrouwen.”

keurmerk Nijenhuis (2)Het is overigens niet de eerste keer dat Nijenhuis Transport het Keurmerk heeft behaald. Echter, met het nieuwe Keurmerk is Nijenhuis weer goed op weg geholpen, zegt hij. “Ik heb tijdens het proces diverse tips gekregen, waarmee ik in de nabije toekomst aan de slag kan.”

Nijenhuis runt het kleine transportbedrijf samen met zijn zoon Frank. Ze zijn gespecialiseerd in complete of deelladingen op Italië en bouwmaterialenvervoer in charter. Wat het bedrijf volgens Nijenhuis bijzonder maakt, is dat het door zijn kleinschaligheid snel kan inspringen op de wensen van de klanten. “We kennen onze klanten goed en zijn nauw betrokken. Bij problemen staan we snel paraat. Dat is denk ik de grote meerwaarde van Kleine Transport Ondernemer (KTO’er) zijn: omdat we het hele proces kennen en daar middenin zitten en uitvoeren, zijn we van extra toegevoegde waarde voor onze klant.” Als andere meerwaarde van zijn bedrijf noemt Nijenhuis de samenwerking met andere KTO’ers. “Dat doen we voornamelijk voor het uitwisselen van vracht. Daarmee kunnen we elkaar goed versterken.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer