Ga naar hoofdinhoud

Kiala en BNS Data Logistics gaan samenwerken

IT-distributeur en fulfilmenthuis BNS Data Logistics uit Vianen is een partnerschap aangegaan met Kiala. Samen ontwikkelen ze op dit moment voor diverse telecomklanten – waaronder XS4ALL en Alice – de Kiala verzendservice, de retourservice en de SWOP/omruilservice in Nederland. Jaarlijks verstuurt BNS enkele honderdduizenden pakketten naar gebruikers in ons land.
KialaDeze stap van BNS in de Nederlandse telecommarkt past in Kiala’s strategie om hierin verder te expanderen.

BNS gaat in samenwerking met Kiala telecomklanten een totaaloplossing bieden voor de verzendingen, de retouren en omruilingen van DSL-pakketten voor internet service providers (ISP’s).

 Ronald Metselaar, commercieel directeur van Kiala Nederland: “Te veel leveringen kunnen niet meteen tot een goed einde worden gebracht, eenvoudigweg omdat de eindklant niet thuis is op het moment van aflevering. Bovendien ervaart de consument het als ‘vervelend’ wanneer hij pas de volgende dag zijn pakket kan afhalen en stelt hij het niet altijd op prijs als de chauffeur zijn zending bij iemand anders afgeeft. Goederen omruilen of retourneren is bovendien een heel gedoe, wanneer de klant te maken krijgt met beperkte openingstijden en lange wachtrijen. Het afleveren kost ISP’s ook erg veel geld; met de oplossingen van Kiala kan het veel kostenefficiënter, terwijl de performance en informatievoorziening sterk verbeteren.”

Tonny van Hees van BNS Data Logistics: “Door de strategische samenwerking met Kiala willen wij de eindgebruikers de keuze geven tussen verschillende leveringsmogelijkheden, aan huis of via een afhaalpunt naar keuze. In Kiala hebben we een flexibele en betrouwbare partner gevonden, die ook budgettair in het plaatje past. Niet onbelangrijk, want de gemiddelde waarde per prestatie is beperkt, wat alleen houdbaar is dankzij een uitstekende logistieke organisatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer