Ga naar hoofdinhoud

KLG Europe strategisch samen met EKOL

KLG Europe heeft strategische banden aangeknoopt met EKOL, een van de grootste logistieke dienstverleners van Turkije.

KLG Europe start truckservice vanuit RoemeniëDe KLG vestiging in Istanbul zal in de EKOL organisatie worden geïntegreerd. Voornaamste reden om de eigen vestiging over te dragen aan EKOL is de enorme groei van het verkeer naar Turkije en het Midden Oosten en de sterk toegenomen eisen van de klanten. EKOL beschikt in Turkije over een eigen distributienetwerk, eigen douanefaciliteiten en is intermodaal volgens KLG de absolute marktleider.

“Samenwerken met sterke partners past perfect binnen onze bedrijfsstrategie en de kansen die EKOL ons biedt om onze marktsituatie op Turkije, het Midden Oosten maar ook Paneuropees, verder te ontwikkelen en te verstevigen zijn enorm. Naast het vervoer over de weg willen wij intensief verder bouwen aan onze intermodale positie op de Europese transportmarkt. EKOL, die naast de enorme eigen vrachtautovloot op een aantal lijnen binnen Europa eigen treinen inzet, past perfect binnen dit plaatje”, aldus Kees Kuijken, CEO van KLG Europe.

ekolEKOL is met een Europese staf van 1.000 personeelsleden, een Turkse staf van 4000 personeelsleden, een eigen transportvloot van 2.000 trailers, 500 swap body’s en een totale warehousecapaciteit van maar liefst 400.000m² logistiek marktleider in Turkije. Door de samenwerking met EKOL biedt KLG Europe nu in beide richtingen meerdere dagelijkse vertrekken aan, over zowel de weg als via het spoor en verdubbelt hiermee haar volumes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer