Ga naar hoofdinhoud

Kloosterboer verkoopt ook Zweedse tak

Scandinavië is niet langer een onderdeel van de bedrijfsstrategie van logistiek dienstverlener Kloosterboer. Met ingang van 1 maart verkoopt Kloosterboer zijn Zweedse dochteronderneming aan NewCold. Deze beslissing is een logische stap in de strategie van het bedrijf om zich op de bouw en exploitatie van eigen panden in West-Europa te richten.

Scandinavië is niet langer een belangrijke ontwikkelingsmarkt voor de groep, waardoor de verkoop van Kloosterboer Sweden een logische stap is na de verkoop van Klooster Norway vorig jaar.

Stephane Pluenet, Executive Director Automation bij Kloosterboer, geeft aan dat Kloosterboer snel uitbreidt. Op verzoek van klanten worden er op strategische locaties nieuwe panden gebouwd, van waaruit de groep als geïntegreerde supply chain partner het volledige scala aan diensten zal aanbieden. Ter ondersteuning van deze visie heeft het bedrijf de afgelopen twee jaar vrieshuizen gebouwd in Lelystad, op de Maasvlakte en in Bayside (Canada), en worden er op dit moment nieuwe vrieshuizen gebouwd in Rotterdam en Arras en Harnes (beiden in Frankrijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer