Ga naar hoofdinhoud

Kuijpers neemt GTR over

Kuijpers Group, waartoe onder andere Kuijpers Rental, Trading & Repair behoren, heeft per 01-01-2023 Groenenboom Trailer Reparatie (GTR) te Rotterdam overgenomen. Vanuit de Rotterdamse Waalhaven versterkt Kuijpers Group daarmee haar positie als Full Service Dienstverlener op het gebied van reparatie/onderhoud, inkoop/verkoop en verhuur van trucks en trailers.

Vanwege een recente overname afgelopen jaar en levering van in totaal 175 containerchassis voor verhuur, was er een sterke behoefte om over een eigen servicevestiging in Rotterdam te beschikken. Met de overname van GTR heeft Kuijpers Group daarmee de perfecte locatie gevonden. Vanuit hier zal Kuijpers Rental tevens het complete gamma aan verhuur objecten aanbieden.

Bij Kuijpers Rental is de meerwaarde in het scherp verhuren van nieuw of jong materieel waarbij kwaliteit, service en flexibiliteit voorop staan. Kuijpers Rental beschikt over een vloot van ruim 800 eenheden, waarbij er op dit moment meer dan 200 eenheden nieuw in bestelling staan voor levering dit jaar. Dit zijn voor wat betreft trekkende eenheden van diverse merken bakwagens, koelwagens en trekkers waarvan 4×2, 6×2, Low Deck en al dan niet voorzien van hydrauliek. Voor getrokken eenheden zijn dit diverse merken: box-, koel-, schuifzeilopleggers en sinds kort een ruim assortiment aan nieuwe en jonge containerchassis.

‘’Middels korte lijnen willen wij onze klanten direct en flexibel in de behoefte voorzien. Daarnaast maken wij het verschil in korte doorlooptijden bij R&O en direct actie bij bijvoorbeeld een onverwachte stilstand. Dit om de uptime voor onze klanten maximaal te houden”, aldus Bart Kuijpers (CEO).

Korte doorlooptijden en direct actie blijft tevens een waarborging voor de bestaande klanten en nieuwe klanten welke eigen materieel onder brengen voor reparatie en onderhoud in de werkplaats in Rotterdam.

GTR is al jaren een bekende en vertrouwde garage in de Rotterdamse Waalhaven. Een familiebedrijf waar, net als Kuijpers Group, veel waarde wordt gehecht aan klanten efficiënt op een correctie manier vooruit helpen.

Kuijpers Group is ervan overtuigd met deze overname een positief verschil te kunnen maken richting zowel bestaande als nieuwe klanten in de regio Rotterdam voor de complete dienstverlening. Dit op dezelfde basis zoals het nu al geruime tijd vanuit andere locaties doet waar ook sterk wordt uitgebreid. In Tilburg is bijvoorbeeld zeer recent uitgebreid met een extra parkeerlocatie van 13.000m2 welke vorig jaar is aangekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer