Lisette van Herk vertrekt als directeur STL • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Lisette van Herk vertrekt als directeur STL

STL moet op zoek nar een nieuwe directeur. Lisette van Herk vertrekt na één jaar alweer bij Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Van Herk heeft het net een jaar uitgehouden bij STL. Ze volgde vorig jaar september Willem de Vries op, die met pensioen ging. Van Herk en de raad van toezicht hebben ‘niet hetzelfde beeld’ van de toekomst van STL. Daarom hebben zij in goed overleg besloten dat hun wegen zich scheiden per 1 september. De raad van toezicht is Lisette van Herk erkentelijk voor wat zij in korte tijd voor STL betekend heeft. Het is niet bekend gemaakt op welk gebied de visie precies verschilt.

De werving van de opvolger van Van Herk wordt in de komende periode opgepakt. Lisette van Herk: “Het werken bij STL en daarmee impact creëren op arbeidsmarktvraagstukken in de sector Transport & Logistiek, heb ik met veel plezier gedaan. Het is een prachtige en voor Nederland heel relevante sector. Een sector die ertoe doet. Ik wens STL veel succes met het blijvend bijdragen aan het bevorderen van de instroom en voorkomen van uitstroom van gekwalificeerde mensen in de sector.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer