LV Shipping & Transport wordt LV Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LV Shipping & Transport wordt LV Logistics

LV Shipping & Transport, de internationaal opererende logistieke dienstverlener met het hoofdkantoor in Vlaardingen, verandert haar naam in LV Logistics. De nieuwe naam sluit beter aan bij de activiteiten van het bedrijf.

LV Logistics heeft 33 vestigingen wereldwijd. Het snelgroeiende bedrijf geldt internationaal als een sterke en betrouwbare partner op het gebied van logistiek, onder andere rondom grootschalige on- en offshore energieprojecten, zoals de bouw van windmolenparken. LV Logistics heeft de sterke ambitie om haar omzetniveau (momenteel ruim 200 miljoen euro) de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen via brede logistieke dienstverlening en door actief in te spelen op nieuwe kansen op het gebied van ketenintegratie en energietransitie.

Het familiebedrijf werd in 1921 opgericht onder de naam J. Lensveld & Zonen. Lensveld Transport is nog altijd een begrip in de Nederlandse markt. Met directe ingang zullen alle activiteiten worden uitgevoerd onder de vlag van LV Logistics. Mark van Herk, algemeen directeur LV Logistics: “Als bedrijf bestaan we 100 jaar. Het is onze ambitie om aan het begin van onze tweede eeuw verder te groeien. Een consistente en duidelijke merknaam helpt daarbij. Internationaal opereerden we onder de naam LV Shipping & Transport, dat slechts gedeeltelijk de lading dekte van onze activiteiten en dienstverlening. Immers, bij LV Logistics nemen we een groot deel van de logistieke keten voor onze rekening. Denk hierbij aan transport, warehousing, fulfilment service, douane-activiteiten en supplychain management- en adviezen. Oftewel, we willen onze klanten op alle terreinen maximaal ontzorgen. Onze nieuwe naam LV Logistics doet beter recht aan wat we doen en onderstreept wat mij betreft onze innovatiekracht en groeiambities voor de toekomst.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer