Management buy-in bij Kuipers Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Management buy-in bij Kuipers Logistics

Het huidige managementteam van Kuipers Logistics, bestaande uit Thijs Lansink, Philip Vollenbroek en Pascal Wolkorte, heeft een deel van de aandelen in de bedrijven van Harry Kuipers overgenomen.

“Dit is een mooie stap voor de toekomst! Niet alleen voor het bedrijf en onze medewerkers, maar ook voor onze klanten”, vindt Harry Kuipers. “Voor mij werd het na bijna 35 jaar in het bedrijf tijd om na te gaan denken over de toekomst. Wat voor mij voorop stond, is dat de Twentse nuchterheid van ons bedrijf moet blijven bestaan. Dit is namelijk één van de redenen waarom veel klanten voor onze service kiezen. Dat betekent: korte lijnen, afspraken nakomen en dat we doen wat we zeggen wat we gaan doen. Ik twijfelde of een externe partij dat voor de toekomst kan waarborgen. Ik ben dan ook erg gelukkig dat het huidige managementteam deze stap wil zetten. Overigens ben ik nog lang niet van het toneel verdwenen. Ik blijf gewoon mijn werkzaamheden binnen Kuipers uitvoeren. Maar dan als onderdeel van een groep van mede-eigenaren.”

Anno 2021 is Kuipers Logistics uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener die allang niet meer alleen wegtransport van en naar Italië verzorgt. Dit is nog steeds het specialisme, maar sinds lange tijd zijn er ook uitstekende transportservices op andere Europese landen aan toegevoegd.

Het in 2008 opgerichte Kuipers Air & Sea is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende lucht- en zeevracht expediteur. Wekelijks verwerken zij honderden inkomende en uitgaande overzeese zendingen. Zo biedt Kuipers Logistics een wereldwijde logistieke dienstverlening.

De nieuwe mede-eigenaren Pascal, Philip en Thijs zien het dan ook als een mooie uitdaging om het gedachtengoed van Harry voort te zetten. “Deze kans die Harry ons geeft, konden we niet laten liggen en hebben we met beide handen aangegrepen. Er staat een schitterend logistiek bedrijf en samen met alle medewerkers en onze klanten gaan wij een mooie toekomst tegemoet. Daar gaan wij voor!”, aldus Thijs Lansink, Philip Vollenbroek en Pascal Wolkorte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer