Management buy-out verzekert toekomst Eutraco • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Management buy-out verzekert toekomst Eutraco

De Belgische logistiek dienstverlener Eutraco heeft een nieuwe eigenaar: CEO Serge Gregoir. Hij zet het levenswerk van de familie Pattyn, actief sinds de oprichting van Eutraco in 1967, voort.

Topman Gregoir staat sinds 2017 aan het roer bij Eutraco. “De samenwerking met hem is vanaf de eerste dag constructief, aangenaam maar ook behoorlijk uitdagend verlopen. Er werd in 2018 en 2019 fors geïnvesteerd in de professionalisering van de groep. Daarvan plukken we dit jaar, zelfs in coronatijden, de vruchten. Voor de familie voelde een buy-out goed aan en met de CEO was de continuïteit geborgd op een verderzetting van wat we toch een levenswerk mogen noemen sinds 1967. Nu gaan we ons als familie toeleggen op industrieel vastgoed”, licht oud-eigenaar Bart Pattyn toe.

Bart Pattyn (links) en Serge Gregoir

Volgens nieuwe eigenaar Serge Gregoir zal er na deze overname niet veel veranderen in het bedrijf. “We gaan vooral verder doen wat we de afgelopen drie jaar gedaan hebben: de logistieke uitdager worden in Europa.” Dit jaar staat er alvast een uitbreiding op de planning. In december zal Eutraco de eerste 40.000 m2 van een nieuwe locatie  op het duurzaam bedrijvenpark Park De Hulst in Willebroek in gebruik nemen. Nog eens 20.000 m2 extra zal een jaar later opgeleverd worden.

Serge Gregoir is sinds oktober 2017 actief als CEO bij Eutraco. Dankzij zijn ervaring als managing director bij Ewals Logistics Control en eerder bij DHL Freight, leerde hij de Europese logistieke sector door en door kennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer