Ga naar hoofdinhoud

Management-buyout verzekert toekomst Beurskens Allround Cargo en HumanCareLogistics

Op vrijdag 14 oktober heeft Jack Beurskens het eigendom en de leiding van de transportbedrijven Beurskens Allround Cargo en HumanCareLogistics in Tegelen overgedragen aan Sander Knoben. Oprichter en voormalig directeur Jack Beurskens was al langer op zoek naar een geschikte opvolger. Sander Knoben is bijna tien jaar verbonden aan beide bedrijven. De overname is volgens betrokkenen een logisch vervolg op deze jarenlange samenwerking. Beiden kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Beurskens Allround Cargo werd in 1982 door Jack Beurskens opgericht: “In veertig jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. Daar ben ik trots op! Dankzij de inzet van een geweldig team zijn onze bedrijven zo succesvol. In Sander Knoben heb ik een waardige opvolger gevonden, waarmee de continuïteit van de bedrijven is geborgd.”

Sander Knoben bouwt verder op het sterke fundament dat Jack Beurskens gebouwd heeft: “We groeien nog steeds. Ook wij blijven ons aanpassen aan de veranderende tijden. Dat doen we samen met onze opdrachtgevers en medewerkers. Kwaliteit en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand.”

Beurskens Allround Cargo staat bekend als duizendpoot in de transportwereld. Met een wagenpark van 70 eenheden van klein tot groot vervoert men express-, groupage- en compleetladingen van en naar de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

HumanCareLogistics is n van de grote spelers op het gebied van het vervoeren en installeren van hulpmiddelen voor mensen met een beperking in Nederland en België. Iedere dag zijn 20 speciaal uitgeruste voertuigen hiervoor onderweg, enkel of dubbel bemand. Bij beide ondernemingen zijn in totaal 130 mensen werkzaam waarbij het gros opereert vanuit de hoofdvestiging in Tegelen. Ook zijn hier de warehouses van in totaal 10.000 m2 gevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer