Managementshuffle bij Ford Trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Managementshuffle bij Ford Trucks

Ford Trucks kondigt belangrijke wijzigingen aan in het managementteam. Deputy General Manager Serhan Turfan vertrekt na 27 jaar bij Ford Otosan en wordt opgevolgd door Emrah Duman.

Turfan gaat slechts een deurtje verder: hij gaat werken als algemeen directeur van Zer, dat actief is op het gebied van inkoop en supply chain management van bedrijven uit de Koç Group, waar Ford Otosan ook toe behoort.

Duman, sinds 1997 werkzaam bij Ford Otosan, is de huidige International Markets Director bij Ford Trucks. Hij leidde het succes van het merk met vele functies die hij op zich nam om de overzeese expansie en groeistrategie van Ford Trucks te ondersteunen. Duman is afgestudeerd aan de afdeling werktuigbouwkunde van de Technische Universiteit van Istanbul en heeft na zijn masteropleiding aan dezelfde afdeling het Koç University Executive MBA Program afgerond.

Om Ford Trucks’ focus op groei in internationale markten te ondersteunen, kondigde het bedrijf aan dat de functie van Ford Trucks International Markets Director is opgesplitst in twee functies: Western Europe Director en Central & Eastern Europe, Middle East, and Africa Director. Burak Hoşgören, de directeur van Ford Trucks Turkiye, is benoemd in de nieuwe functie van directeur West-Europa. Hij wordt daarmee ook verantwoordelijk voor Nederland, zodra Ford Trucks daar haar marktentree voltooit.

Armağan Hazar, Country Manager van Ford Trucks Spanje en Portugal, is benoemd tot directeur van Ford Trucks Centraal- en Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer