Managementwissel bij Broekman Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Managementwissel bij Broekman Logistics

Broekman Logistics meldt een officiële leiderschapswijziging aan in het senior management. Voormalig algemeen directeur Forwarding & Shipping, Albert Hoek treedt af en draagt het roer over aan Rik Pek.

Op 30 april heeft Albert Hoek formeel het roer van de International Freight Forwarding activiteiten overgedragen aan senior management lid Rik Pek, Managing Director International Freight Forwarding en Breakbulk Terminals. Het aftreden van Hoek betekent niet het einde van de vruchtbare samenwerking met Broekman Logistics. Hoek blijft vanaf heden bij het bedrijf betrokken in de rol van Exclusive Senior Consultant. “Ik wil Albert bedanken voor zijn inspanningen en toewijding van de afgelopen vier decennia waarin hij deze sterke basis heeft gelegd”, zegt Rik Pek.

Rik Pek

Pek is sinds 15 jaar werkzaam bij Broekman Logistics, waarvan de afgelopen vijf jaar in de rol van Managing Director Breakbulk Terminals. Vanaf vandaag zal hij de rol van M.D. voor beide entiteiten waarnemen. Dit staat volledig in lijn met het vernieuwde commerciële proces, waarbij zowel de expeditie- als breakbulkactiviteiten worden gecombineerd, dat Broekman Logistics sinds begin 2020 hanteert.

“We wensen zowel Albert als Rik veel succes in hun respectievelijke nieuwe functies en danken hen voor hun geleverde inspanningen. We zien uit naar een succesvol vervolg van de samenwerking met zowel Albert als Rik in deze vernieuwde setting”, zegt Raymond Riemen, CEO, namens het management.

Sinds de start van Broekman Logistics (1960) is het Rotterdamse bedrijf uitgegroeid tot een van de leidende full-service supply chain-bedrijven in Nederland. Met de huidige 43 kantoren en de eigen terminals en warehouses in Nederland, België, China, India, Singapore, Polen en Tsjechië biedt Broekman Logistics haar klanten een geïntegreerd pakket van supply chain-diensten: van expeditie, verzending en distributie tot de strategische locaties van haar gespecialiseerde breakbulk terminals en gecombineerde non-ADR / ADR klasse warehouses. Samen met haar partners, bieden de 1000+ supply-chain professionals van Broekman Logistics hun klanten de inmiddels befaamde Global Reach met een Personal Touch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer