Managementwissel bij Royal Terberg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Managementwissel bij Royal Terberg

Bij het vijfde generatie familiebedrijf Royal Terberg Group zal de huidige bestuursvoorzitter George Terberg (68), na een loopbaan van bijna 45 jaar in het familiebedrijf, met ingang van 1 oktober de leiding overdragen aan zijn neef Godfried Terberg (58).

George Terberg

Godfried Terberg: “George bracht de groep op een ander niveau. Ik ben er trots op hem te mogen opvolgen. Ik wil het goede behouden en noodzakelijke veranderingen verder doorvoeren om bestendig te zijn in deze tijd van mondiale ontwikkelingen, zoals duurzaamheid, elektrificatie en digitalisering. Innovatie en duurzaamheid zitten in ons DNA. Omdat we ons altijd verantwoordelijk voelen voor de volgende generaties, zijn we al 152 jaar succesvol. Nu is de tijd om de groep voor te bereiden op een duurzame toekomst, voor het welzijn van onze planeet.”

Godfried vervulde de afgelopen tien jaar de rol van vicevoorzitter van Royal Terberg Group en is daarnaast operationeel verantwoordelijk voor de Environmental divisie.

Godfried Terberg

Aan de Raad van Bestuur zal Rob van Hove worden toegevoegd, die operationeel verantwoordelijk is voor de divisie Special Vehicles. Aftredend bestuursvoorzitter George Terberg zal toetreden tot de Raad van Commissarissen.

Royal Terberg Group, actief in de Automotive sector, met vestigingen in 12 landen bereikte in 2020 een omzet van ruim 1 miljard Euro met totaal 3.000 werknemers.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer