Ga naar hoofdinhoud

Manuport Logistics neemt Dynasty Shipping over

Manuport Logistics (MPL) kondigt de overname aan van Dynasty Shipping Europe, met onmiddellijke ingang. Met deze strategische stap versterkt MPL haar aanwezigheid in Rotterdam, breidt haar team uit van 5 naar 13 toegewijde professionals en breidt haar dienstenportfolio aanzienlijk uit.

Dynasty Shipping Europe, bekend om haar diverse logistieke diensten in projectlading, zee-, lucht-, weg- en spoorvracht, sluit naadloos aan bij Manuport Logistics’ streven naar uitmuntendheid. Deze overname is een cruciale stap in het realiseren van MPL’s wereldwijde ontwikkelingsstrategie, gekenmerkt door een uitbreidend internationaal kantorennetwerk.

Guy Pasmans, CEO van Manuport Logistics, benadrukt het belang van het koesteren en koesteren van Dynasty’s langdurige relaties met lokale klanten en partners: “Onze belangrijkste doelstelling is om de erfenis van Dynasty’s uitzonderlijke lokale relaties voort te zetten. We beschouwen deze integratie als een familiaire verbintenis in Nederland.”

Jeroen Burggraaf, General Manager bij Dynasty Shipping Europe, onderstreept de synergie tussen de twee entiteiten: “Onze beslissing om dit partnerschap aan te gaan met MPL werd gedreven door onze gedeelde visie en filosofie, waardoor het voor ons een natuurlijke progressie is.”

Maarten Snijders, commercieel manager, voegt hieraan toe: “Het succes van deze samenwerking hangt af van het behoud van van onze toegewijde medewerkers, een cruciaal onderdeel van onze eisen. We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat al onze getalenteerde teamleden deel zullen blijven uitmaken van deze spannende reis.”

De integratie en verdere uitbreiding van Manuport Logistics Nederland zal een gezamenlijke inspanning zijn tussen het lokale MPL team en het hoofdkantoor in Antwerpen. Het bestaande lokale management zal blijven, zodat een naadloze overgang en ononderbroken toewijding aan onze klanten gewaarborgd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer