Martijn Tasma nieuwe Director International Freight Forwarding bij Broekman Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Martijn Tasma nieuwe Director International Freight Forwarding bij Broekman Logistics

Per 1 april jl. is Martijn Tasma gestart als Director International Freight Forwarding bij Broekman Logistics.

Na zijn carrière te zijn begonnen bij Maersk, heeft Martijn 13 jaar bij Geodis gewerkt. Hier bekleedde hij diverse operationele en commerciële functies, waaronder in India, waar hij 3 jaar woonde en werkte als National Sales Director. De afgelopen 3 jaar is Martijn werkzaam geweest bij Samskip Logistics als Director Global Freight Forwarding, waar hij verantwoordelijk is geweest voor de P&L en structurele verbeteringen heeft doorgevoerd op het gebied van sales, inkoop en operations.

Met zijn jarenlange internationale ervaring binnen deze freight forwarding business is Martijn de juiste persoon om de International Freight Forwarding divisie en onze strategische wereldwijde partnerships verder te ontwikkelen, te digitaliseren en verder te verbinden.

Sinds de start van Broekman Logistics in 1960 in de haven van Rotterdam, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende full-service supply chain bedrijven in Nederland. Met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië, biedt Broekman Logistics haar klanten een volledig pakket van supply chain diensten. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer