Milou Meijer nieuwe Managing Director E. van Wijk Forwarding • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Milou Meijer nieuwe Managing Director E. van Wijk Forwarding

Per 1 maart 2022 wordt Milou Meijer aangesteld als Managing Director van E. van Wijk Forwarding. Het snel groeiende bedrijf, wat recent is verhuisd naar haar nieuwe locatie op het XL Businesspark Twente in Almelo, verstevigt hiermee haar management team. Op deze locatie zal Meijer de leiding krijgen over zo’n 70 medewerkers.

Meijer, ruim 12,5 jaar in dienst van de onderneming, is momenteel Manager Finance & Administration. “In de achterliggende jaren heb ik verschillende functies binnen Sales, Operations, HR en Finance bekleed”, aldus Meijer. “De afgelopen jaren heb ik mij voornamelijk verdiept in strategische HR en Finance. Dit, tezamen met de praktijkervaring in deze vakgebieden helpen mij deze nieuwe positie te vervullen. Gedurende mijn carrière is mij alle ruimte en tijd gegund om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben E. van Wijk dan ook dankbaar voor de kans die ze mij bieden.”

“Voor ons familiebedrijf is het van enorm belang dat we praktijkervaren mensen op cruciale posities hebben”, licht Ewout van Wijk, CEO van de E. van Wijk Group toe. “Skilled and Passionate employees is een van onze 5 strategische pilaren, ruimte voor doorgroeien binnen de onderneming past daar dan ook goed bij. Bovendien geven we hiermee invulling aan de management structuur die we strategisch op al onze vestigingen nastreven.”

E. van Wijk Group, waar E. van Wijk Forwarding onderdeel van is, is opgericht in 1948 en is uitgegroeid tot een grote speler op de Europese markt. Met zo’n 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen, verzorgen ze de logistieke behoeften van internationale klanten. Het bedrijf is o.a. actief in het transport en opslag van chemische-, bouw- en automotive producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer