Mooij en D&D voegen verkoop en planning samen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Mooij en D&D voegen verkoop en planning samen

Mooij Forwarding & Logistics en D&D Logistics hebben per 1 september jl. de planning en verkoop van hun bedrijven samengevoegd. Beide bedrijven denken zo de klanten beter te kunnen voorzien in hun transportbehoeften.

Nico Mooij begon in 1986 zijn eigen eenmanszaak: Mooij Forwarding & Logistics. Het bedrijf is vanaf dat moment gespecialiseerd in transporten van en naar Oost-Europa. Tegenwoordig rijden de vrachtwagens van Mooij op meerdere bestemmingen door heel Europa en is het bedrijf uitgebreid met een vestiging in Polen (sinds 1990) en later een derde vestiging in Berlijn. “Met deze drie vestigingen hebben we de ideale driehoek voor wegtransporten in heel Europa. Voor alle typen: groupage, doubledeck ladingen met 66 europallets, complete vrachten en geconditioneerd transport”, aldus het bedrijf in een verklaring.

D&D Logistics verzorgt sinds 1998 transporten van en naar Scandinavië. Het bedrijf werd opgericht in samenwerking met Finse vervoerders. In de transportgroep van D&D Logistics zijn 40 kleine tot middelgrote Finse, Zweedse, Nederlandse en Noorse transportbedrijven aangesloten. D&D: “Hierdoor beschikken wij over een groot netwerk in Scandinavië en zijn wij in staat om op iedere gewenste wijze goederen naar geheel Finland, Zweden, Denemarken en Noorwegen te versturen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer