Ga naar hoofdinhoud

Mulder Groep bouwt extra faciliteiten

Logistiek dienstverlener Mulder Groep uit Urk is gestart met de bouw van nieuwe faciliteiten. Eind mei ging de eerste paal de grond in. Eind dit jaar moet de aanbouw klaar zijn en resulteren in extra palletplaatsen, 9 extra laaddocks, een gekoelde expeditieruimte en een ontvangstruimte voor chauffeurs bij.

Een van de redenen voor de grote uitbreiding is de toenemende vraag vanuit de markt. Naast de drooggoederen die nu al opgeslagen staan, komen er nog eens ruim 2500 palletplaatsen bij. Met de FSSC certificering, voor zowel transport- als opslagactiviteiten voldoet Mulder aan alle richtlijnen en kan de kwaliteit goed geborgd worden.

“We zijn blij met deze stap. Naast de vraag naar meer opslagruimte, is de vraag naar logistieke diensten groot. Met deze uitbreiding en de laaddocks, kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen en zijn we klaar voor grotere volumes. We kunnen het hele logistieke proces voor onze klanten verzorgen. Van het laden, lossen en vervoeren van goederen of zeecontainers, tot het opslaan, ompakken, labelen en orders picken. De klant kan op deze manier nog gerichter opdrachten plaatsen. Dit kan snel en papierloos via onze online order entry”, aldus een woordvoerder van Mulder. Met de gekoelde expeditie ruimte kunnen, op eigen locatie, geconditioneerde goederen direct na laden, gegroupeerd worden en weer geladen voor vervoer. De temperatuur en kwaliteit van het product wordt daarmee geborgd zowel tijdens transport als tijdens de laad- en losmomenten. Om de ontzorging op logistiek compleet te maken, biedt Mulder (Training) ook logistieke trainingen en rijopleidingen aan.

Voor de bouw is Mulder de samenwerking aangegaan met hoofdzakelijk Urker bedrijven en deze zal zo’n zes maanden in beslag nemen.

Julianne Toering en Sophie Mulder, dochters van de eigenaren, slaan de eerste paal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer