Ga naar hoofdinhoud

Neele-Vat koopt zich in bij 2HM Logistics

Logistiek dienstverlener Neele-Vat heeft zich eind juni ingekocht bij de Sloveense transporteur 2HM Logistics. Dat meldt dat bedrijf op haar website.

De aandelenovername, de omvang  ervan is niet bekend gemaakt, breidt het landenaanbod van  Neele-Vat aanzienlijk uit. 2HM Logistics heeft zijn hoofdkantoor in Koper (Slovenië) en heeft satellietkantoren in Hongarije, Polen en Slowakije. Met deze overname richt Neele-Vat zich op de snel opkomende havenstad Koper en de landen rondom Slovenië met als doel het Europese netwerk aan de Adriatische kust en in Oost-Europa verder te versterken. Het belang van Neele-Vat in 2HM Logistics biedt grote kansen voor zowel klanten als medewerkers van 2HM. 2HM Logistics blijft voorlopig zelfstandig opereren binnen Neele-Vat. Neele-Vat nam eerder dit jaar ook al Otentic over.

2HM Logistics is een allround logistiek dienstverlener met een breed scala aan diensten, zoals zee- en luchtvracht, weg- en spoorvervoer, warehousing, maar ook ISO-tanktransport, exceptionele lading en douaneactiviteiten. Het bedrijf is opgericht in 2017 en heeft een warehouse capaciteit van 5.000 m2. Onder het motto ‘kleine teams, vakbekwame mensen’ is 2HM Logistics uitgegroeid tot een gezonde organisatie. Het team spreekt meer dan tien Europese talen, waardoor het bedrijf oplossingen kan creëren of problemen kan oplossen in de taal waarin de diensten worden aangeboden. 2HM Logistics wordt verbonden met de kantoren van Neele-Vat in Azië, zodat gewaardeerde klanten een end-to-end oplossing geboden kan worden waarbij ze alles in eigen hand hebben.

Gateway naar Centraal-Europa

Hans de Zeeuw, Solutions Director bij Neele-Vat, is erg trots op de gedeeltelijke overname van dit prachtige bedrijf. “2HM Logistics heeft een jong, enthousiast team, boordevol kennis en ervaring in deze regio. Koper en Ljubliana zijn belangrijke locaties in Slovenië, wat heel goed past in de groeistrategie van Neele-Vat. We zijn blij dat de vier eigenaren van 2HM blijven, waardoor Neele-Vat veel extra operationele kennis heeft van weg-, zee- en luchtvracht in deze regio. We zien 2HM als het startpunt voor verdere expansie in de Adriatische en Balkan regio.”

Dejan Hervol, CEO 2HM Logistics hangt ook al de vlag uit: “We zijn blij en trots om deel uit te maken van de Neele-Vat groep en kijken uit naar onze toekomst samen. We zijn blij dat we nu alle Europese diensten kunnen en zullen aanbieden aan buitenlandse klanten om onze positie in Centraal-Europa voor de binnenlandse markten verder te versterken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer