NewCold herstructureert voor betere toekomst • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

NewCold herstructureert voor betere toekomst

Logistiek dienstverlener NewCold, gespecialiseerd in gecondtioneerd vervoer en met het Europese hoofdkantoor in Breda, kondigt veranderingen aan in het management en de organisatiestructuur. NewCold wil transformeren in een sneller, slanker en wendbaarder bedrijf dat klaar is voor wereldwijde groei. De veranderingen zijn bedoeld om de uitvoering van de strategie van het bedrijf in de regionale markten verder te versterken.  De nieuwe, eenvoudigere managementstructuur zal meer duidelijkheid verschaffen over de verantwoordelijkheden, en nieuwe rapportagelijnen zullen de verantwoordelijkheid van het leiderschap en het rentmeesterschap op lange termijn versterken.

Bram Hage

“NewCold is trots op zijn gedisciplineerde uitvoering, diepgaande expertise in de sector en zijn ondernemersmentaliteit.  Deze belangrijke veranderingen zorgen ervoor dat NewCold klaar is voor de toekomst en helpen ons om ons volledige potentieel te benutten en met succes de snelle groei over onze wereldwijde voetafdruk te beheren. Ons leiderschapsteam is speciaal gebouwd voor samenwerking en klaar om NewCold naar een hoger niveau te tillen en normen te stellen waar anderen naar streven”, aldus NewCold president en oprichter Bram Hage.

Door de organisatorische veranderingen zullen de activiteiten van NewCold, per regio of land, worden geleid door managementteams, ter vervanging van de traditionele rol van een Managing Director.  De nieuw gecreëerde functies, allen gevestigd in het Europese hoofdkantoor in Breda, zullen rapporteren aan Hage.

Abhy Maharaj is benoemd tot Executive VP Business and Growth.  Hij zal verantwoordelijk zijn voor strategie en investeringskapitaal, klant- en bedrijfsontwikkeling en mensen en merk. Voorheen was hij Global Chief Commercial Officer & Chief Operating Officer en werkzaam in Australië.

Hans Otto is benoemd tot Executive VP Development.  Hij wordt verantwoordelijk voor het management van greenfield ontwikkelingsprogramma’s, engineering en industrieel ontwerp. Daarvoor was hij VP Developments and Legal.

Frank Huckschlag is benoemd tot Executive VP Global Operations.  Hij zal verantwoordelijk zijn voor de continue verbetering van de operaties en de strategie van de toeleveringsketen.  Voorheen was Frank Managing Director voor Europa.

Jos van Rijswijk is benoemd tot Executive VP Group Finance.  Hij wordt verantwoordelijk voor accounting, treasury, belastingen, business performance reporting en finance CoE.

David Sanders is benoemd tot Executive VP Group Legal and Governance.  Na een succesvolle carrière als bedrijfsjurist is hij nu verantwoordelijk voor externe advisering, juridisch advies en governance. Voorheen was hij hoofd juridische zaken bij Strukton Civiel.

De nieuw gecreëerde functie van Executive VP Technology and Innovation is onder voorbehoud van een benoeming.  De functie zal verantwoordelijk zijn voor NewCold’s eigen software en automatiseringstechnologie, beveiliging, IT-infrastructuur, technologie en innovatie. Een aankondiging zal te zijner tijd worden gedaan.

Bram Hage: “Dit is een formidabel team van leiders die een sterke staat van dienst met zich meebrengen.  Samen zullen zij onze prestaties stimuleren en onze groeiambities helpen waarmaken. De aankondiging van vandaag versterkt onze inzet om te investeren in ons bedrijf en de vele zich ontwikkelende kansen in de regio aan te pakken, terwijl het ook NewCold’s algehele transformatieplan voor de organisatie ondersteunt om onze snel veranderende en groeiende markten beter te kunnen bedienen met meer snelheid en capaciteiten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer