Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Chief HR Officer Schenker Logistics BeNeLux

Met ingang van 11 maart 2019 is Gert Jan van Sluis gestart als Chief HR Officer voor Schenker Logistics BeNeLux. Hij neemt hiermee de verantwoordelijkheden over van Paul Boers, die binnen DB Schenker de functie van Global HR Business Partner Contract Logistics op zich heeft genomen.

De afgelopen jaren heeft Gert Jan van Sluis verschillende HR-managementrollen vervuld, zowel in de logistieke als industriële sector. “Ik heb een sterke drijfveer om de verbinding tussen mens en organisatie te optimaliseren, met gebruik van de juiste HR-instrumenten, persoonlijk contact en goede HR-data”, zegt Van Sluis. “In mijn nieuwe rol zie ik ernaar uit om samen met mijn HR-collega’s de medewerkerservaring positief te beïnvloeden en bij te dragen aan het bereiken van de doelstellingen van DB Schenker en zijn klanten.” 

DB Schenker staat voor de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn (DB), met circa 72.000 medewerkers in meer dan 130 landen. Als een van de marktleiders in wereldwijde lucht- en zeevracht beschikt DB Schenker over het meest fijnmazige Europese landtransportnetwerk.

In de Benelux behoort Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 34 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker compleet geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supplychainmanagement en beurs- en contractlogistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer